No niin, sain viimeinkin aikaiseksi tulla tännekin kertomaan tuotoksistani. Miehelle valmistui eilen punamustat jussisukat ja aikaisemmin oon jo tehnyt punamustat jussilapaset (kuvia tulossa myöhemmin!).

Oon aivan rakastunut Onlinen Kim-lankaan (75% merinovillaa, 25% silkkiä)! Siitä neulotut 'tassukkeet' eli käsien lämmittimet on ahkerassa käytössä ja tänään aloin tehdä unisukkia paleleville jaloilleni. Aah... Se on vaan niin pehmeää ja puuvillamaista! Hinta tosin pomppaa Vihreässä vyyhdissä pian taas kuuteen euroon kerältä (50 g) joten saa tarkkaan miettiä raaskiiko tehdä ja mitä. Nykyiset sinivihreät kerät ostin alennusmyynnistä muistaakseni hintaan 4,60 euskia (ostin myös mustan kerän joka jostain syystä värjäsi sormet neuloessa). Silti, villapaita tuosta langasta houkuttais ja kovasti!

Ai niin, onhan tässä tullut tehtyä myös aiemmin yhdet valkoiset tassulapaset 7 veljeksestä ja pinkistä Nallesta ompelin polkuanturat. Tuntui hirveän karkealle tuo seiskaveikka Onlinen Supercool-merinolangan jälkeen ja värisävykin oli luonnonvalkoisessa jotenkin rumempi kuin Supercoolissa, semmoinen kellertävämpi.

Sellasta tälläkertaa, kohta pitää varmaan ruveta tekemään vauvaneuleita siskon heinäkuun alussa syntyvälle vauvalle. Yritän vastustaa kiusausta tehdä vaaleanpunaisia... Ainakin siihen asti kun tiedetään kumpi on tulossa. Mulla on vahva intuitio että tämä toinen siskonlapsi on tyttö. Alkaa vaan olemaan kovat paineet tän ennustelun kanssa; oon onnistunut jo ennustamaan putkella kymmenisen kertaa oikein kumpaa sukupuolta jonkun vauva on, joten...