Hiljaista on ollut käsitöiden saralla piitkän aikaa,. Ehkä se johtuu kesästä. Ei tee mieli hikoilla villalangan parissa. muutenkin tuntuu käsityöt olevan kausiluontoinen innostus mulla, välillä teen hulluna kaikenlaista ja sitten on taas pidempi tauko. no, nyt kun sataa niin alkaa taas kiinnostamaan kutominen.

Mutta kylläpä oli mälsä Novitan syysnumero (miksi sen pitää muuten ilmestyä heinäkuussa)... Tylsiä värejä, tylsiä malleja, syksyn pääväri: harmaa! Ja kun mähän inhoan harmaata. Värikartasta olivat karsineet kaikki kivat värit pois ja uutuuksiin oli taas kerran tungettu hiostavaa akryyliä. Täytynee tarkistaa Vihreän Vyyhdin valikoima.

Ärh, muutama sananen Novitan kotisivu-uudistuksesta. Lähes kaikki materiaali on tungettu käyttäjätunnuksen ja salasanan taakse ja minähän tietysti olen unohtanut salasanan ja käyttiksen. Ei siinä mitään, ajattelen, kyllä täällä varmaan on jokin systeemi jolla sen saa sähköpostiin... Vaan kun ei ole! Ongelma tapauksissa (kyllä, juuri noin se on sivuille kirjoitettu) pyydetään ottamaan yhteyttä asiakaspalveluun arkisin klo 9:00 - 14:00! Siis mitä helv?! Nyt eletään kyllä tietääkseni 2000-lukua, mutta ei Novitalla. Varmaan muistankin virka-aikana ottaa yhteyttä...